04-08-09

Dwayne Horbag door naar volgende ronde van “Immer wieder Sonntags”

Dwayne Horbag Persfoto-nlZondag 2 augustus trad Dwayne Horbag op voor plm. 1,9 miljoen kijkers in de “Sommerhitparade” van het geliefde ARD programma “Immer wieder Sonntags” en won van zijn tegenstandster Jeska met 63 % van de telefonische stemmen. Dit betekend dat Dwayne volgende week 9 augustus weer mee mag doen met zijn schitterende lied “Ich liebe dich, I love you” tegen een nieuwe deelnemer/deelneemster van de “Sommerhitparade”. De reacties van het aanwezige publiek, de regie en het productieteam waren overweldigend. “Der Dwajn” was meteen de lieveling van de aanwezige artiesten en het live publiek.

Direct na de uitslag mocht Dwayne zijn liedje als finale van de uitzending nog een keer doen omringt door alle artiesten. De eerste voorzet voor een doorbraak is in ieder geval gegeven. Het lied “Ich liebe dich, I love you” komt heel goed over bij het Duitse publiek, en het nodigt uit tot meezingen en meeklappen. Zondag 9 Augustus is Dwayne er dus weer bij. Om 10.00 uur bij “Immer wieder Sonntags” van de ARD.

Dwayne Horbag werd door Roy Moonen (drummer Anderkovver) tijdens een talentenjacht ontdekt. Samen met Axel Lindelauf (toetsenist van Volumia) en Tiny Couperus (Schlagerburo) werd een professioneel team gevormd, en sinds twee jaar wordt er keihard gewerkt aan de carriere van Dwayne.

Er werden liedjes speciaal voor Dwayne geschreven, zowel in het Nederlands alsook in het Duits. Het eerste Duitstalige lied “Ich liebe dich, I love you” is geschreven door Axel Lindelauf en Ralph Winkler. Het Nederlandstalige Lied “Wonderen bestaan” is geschreven door Roy Moonen en Ricardo Schuengel.

De 11-jarige Dwayne Horbag is een groot talent en heeft een mooie stem met een hoog bereik. Hoe jong hij ook is, er steekt een ware entertainer in hem en live zingen met een orkest of band, daar draait hij zijn hand niet voor om. Stond o.a. al op het Vrijthof in Maastricht voor 10.000 mensen en op het Mega Piratenfeest voor ca. 12.000 mensen wat door de TROS werd opgenomen en uitgezonden. Het schitterende Duitstalige lied “Ich liebe dich, I love you” heeft zichzelf op internet ontwikkeld tot een grote hit (Hyves met meer dan 10.000 vrienden en op You Tube vaker dan 20.000 keer bekeken), zonder de hulp van een platenmaatschappij. Dwayne heeft bewust nog geen platencontract, omdat er door het productieteam rekening mee wordt gehouden dat Dwayne nog maar een kind is. “Hij moet ook over 25 jaar met nog net zoveel plezier als nu op de bühne staan zonder een kater door een of andere overhaaste beslissing”, aldus zijn manager.

Daarom wederom kijken op zondag 9 augustus van 10.00-11.30u.bij de ARD “Immer wieder Sonntags” met Dwayne Horbag en vele bekende artiesten zoals Heino, Angela Wiedl, Gaby Baginsky, Tommy Steiner en de Dorfrocker.

17:00 Gepost door Radio Go4it in Muziek info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.