29-07-09

Antwerpen Zingt

vlaanderen zingtDeze meezinghappening trok vorig jaar meer dan 40 000 bezoekers en vindt plaats op zondag 9 augustus op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen.

De avond zal om 18u00 geopend worden door de Antwerpse groep Filet D’Anvers. Daarna komt vaste waarde Wim Leys met zijn band @fundum voor het vijfde achtereenvolgende jaar weer op het podium met een pak Nederlandstalige meezingers, zodat de stemmen op een leuke wijze kunnen opgewarmd worden en de toon gezet wordt voor een avond meezingplezier.

Er kan ook dit jaar weer volop meegezongen worden met een pak liedjes in verschillende talen die tot het collectief geheugen behoren.

Verder ontvangt Antwerpen zingt weer enkele “special guests”. Zo zal Voice Male hun nieuwe single “Ik voel me zo verdomd alleen” komen brengen. En na Gaston Berghmans (2007) en De Strangers (2008) wordt Antwerpen Zingt ook dit jaar weer afgesloten door een Vlaams/Antwerps monument, iemand die je nooit meer op een podium ziet, maar die voor Antwerpen Zingt graag een uitzondering wil maken. Wie het is ? Dat merk je wel op 9 augustus….

“Antwerpen Zingt”, op zondag 9 augustus vanaf 18u00 op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamse Kaai / Waalse Kaai) in Antwerpen.

15:54 Gepost door Radio Go4it in Muziek info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.