28-07-09

Dwayne Horbag in “Immer wieder Sonntags” van de Duitse ARD

Dwayne Horbag Persfoto-nlDwayne Horbag doet mee aan de “Sommerhitparade” van het zeer populaire zondagochtend programma “Immer wieder Sonntags”. Dit TV programma van 14 uitzendingen, wat dit jaar op 10 mei begon en waarvan de laatste uitzending op zondag 6 september is, trekt wekelijks bijna 2 miljoen kijkers. Als jaarlijks terugkerend item is er de “Sommerhitparade” waar nieuwe talenten aan mee mogen doen en dit jaar voor het eerst iemand uit Nederland én tevens de jongste deelnemer tot nu toe.

De 11-jarige Dwayne zal zijn mooie lied “Ich liebe dich, I love you” ten gehore brengen en zal het opnemen tegen een andere deelnemer of deelneemster. De kijkers beslissen middels een speciaal telefoonnummer wie er wint. Wie wint mag de week erna weer meedoen tot drie keer toe en er zijn nu drie winnaars van de halve finale’s en dan volgt eind augustus of begin september 2009 de finale waar alle winnaars van de halve finale’s het tegen elkaar opnemen. Wie dan wint mag de naam winnaar van de “Sommerhitparade” op zijn/haar naam schrijven.

Inmiddels konden Franziska (2007) en Rico Seith (2008) dit op hun naam schrijven dat ze winnaar zijn van de “Sommerhitparade”, en wie weet kan Dwayne Horbag dat dit jaar!!!

Dwayne Horbag werd door Roy Moonen (drummer Anderkovver) tijdens een talentenjacht ontdekt. Samen met Axel Lindelauf (toetsenist van Volumia) en Tiny Couperus (Schlagerburo) werd een professioneel team gevormd, en sinds twee jaar wordt er keihard gewerkt aan de carriere van Dwayne. Er werden liedjes speciaal voor Dwayne geschreven, zowel in het Nederlands alsook in het Duits. Het eerste Duitstalige lied “Ich liebe dich, I love you” is geschreven door Axel Lindelauf en Ralph Winkler. Het Nederlandstalige Lied “Wonderen bestaan” is geschreven door Roy Moonen en Ricardo Schuengel.

De 11-jarige Dwayne Horbag is een groot talent en heeft een mooie stem met een hoog bereik. Hoe jong hij ook is, er steekt een ware entertainer in hem en live zingen met een orkest of band, daar draait hij zijn hand niet voor om. Stond o.a. al op het Vrijthof in Maastricht voor 10.000 mensen en op het Mega Piratenfeest voor ca. 12.000 mensen wat door de TROS werd opgenomen en uitgezonden. Het schitterende Duitstalige lied “Ich liebe dich, I love you” heeft zichzelf op internet ontwikkeld tot een grote hit (Hyves met meer dan 10.000 vrienden en op You Tube vaker dan 20.000 keer bekeken), zonder de hulp van een platenmaatschappij. Dwayne heeft bewust nog geen platencontract, omdat er door het productieteam rekening mee wordt gehouden dat Dwayne nog maar een kind is. “Hij moet ook over 25 jaar met nog net zoveel plezier als nu op de bühne staan zonder een kater door een of andere overhaaste beslissing”, aldus zijn manager.

Dus kijken op zondag 2 augustus van 10.00-11.30u.bij de ARD “Immer wieder Sonntags” met Dwayne Horbag en vele bekende artiesten zoals Hansi Hinterseer, Marc Pircher, Roland Kaiser en die Zipfelbuben.

Management en boekingen voor Nederland & Belgie: Roy Moonen

www.dwaynehorbag.nl

06:15 Gepost door Radio Go4it in Muziek info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.