12-07-09

Alexandra wordt voor de tweede keer mama

090510-geschwister-hofmann-live-02_1763-neuVreugde bij "Geschwister Hofmann" want Alexandra (35) wordt voor de tweede keer mama. Ze verwacht midden december haar tweede kindje. Voor enkele weken vierde haar zoon Daniel zijn 2e verjaardag en nu verheugd de familie zich op de komst van de tweede baby. "Ik kan mijn geluk nauwelijks bevatten" zei de geliefde zangeres.

Nog tot eind september wil Alexandra op de bühne staan en dan voor minstens drie maanden zwangerschapsverlof nemen. Zus Anita (32) zal het duo dan alleen vertegenwoordigen en ook de Weihnachts-tournee. "Ik heb al veel leuke verrassingen bedacht zodat de fans waar voor hun geld krijgen" beloofd Anita. Begin 2010 wil Alexandra weer terug op de bühne en dan neemt haar man Dietmar ouderschapsverlof om zich om de baby te bekommeren als Alexandra werkt.

Begin 2009 hadden Alexandra en haar man Dietmar Geiger (38) de beslissing genomen om graag nog een tweede baby te willen, en dat lukte gelijk, aldus Alexandra. Voordien had ze eerst Anita gevraagd, of het voor haar okay was en zij heeft gelijk "ja" gezegd.

10:17 Gepost door Radio Go4it in Muziek info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.