23-06-09

KATHLEEN - Zumba Yade

KATHLEEN  - Zumba YadeZangeres Kathleen brengt na haar vertrek bij popgroep K3 een eerste solosingle uit. Het liedje ‘Zumba Yade’ staat in het teken van de twintigste verjaardag van het Verdrag voor de Rechten van het Kind. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de single gaat naar UNICEF.

Toen Kathleen eind maart haar vertrek bij K3 aankondigde, benadrukte ze dat ze enorm dankbaar was voor de afgelopen tien jaar en dat kinderen altijd een centrale rol in haar leven zullen blijven spelen. Dit bracht haar dan ook bijna automatisch bij UNICEF.

Om het belang van het respect voor de rechten van elk kind onder de aandacht te brengen en de inspanningen van UNICEF op dit terrein te ondersteunen, besloot Kathleen ‘Zumba Yade’ uit te brengen. Met een opzwepende Afrikaanse beat, de stemmen van het Soweto Gospel Choir en het bekende timbre van Katleen heeft het liedje alles in zich om een echte zomersingle te worden.

Tijdens een recent bezoek aan Zuid-Afrika kreeg de zangeres overigens al een eerste indruk van het werk van UNICEF op het vlak van onderwijs en bescherming van kwetsbare kinderen.

17:17 Gepost door Radio Go4it in Muziek info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.